Over ons

 • Drs. Evelin-Pierre Dumfries

  behaalde haar doctoraal aan de Rijksuniversiteit Limburg. Zij is reeds 15 jaar werkzaam als geregistreerd interim-manager en adviseur in Nederland en Europa en voornamelijk in het hoger en topkader in de non-profit sector. De laatste jaren verricht zij diverse opdrachten in de profit sector en publieke sector. Naast deze specialisatie geeft zij veel trainingen en voordrachten. Zij is docent en heeft diverse publicaties op haar naam staan. Zij is afgelopen jaren initiatiefneemster geweest van diverse innovatieve congressen en debatten met sprekers van wereldniveau. Daarnaast organiseert zij ook talloze reizen en is zij matchmaker tussen private investeerders en kapitaalzoeker in de non-for profit sector, publieke en de profitsector in Nederland en buiten Nederlandse grenzen.

  Samuel E. Dumfries M.Sc.is op Aruba geboren en behaalde zijn doctoraal voor Aquatische Ecotoxicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft daarnaast zijn eerste graad behaald in de Algemene en Milieu Biologie. Dhr. Dumfries is een zeer ervaren wetenschapper die o.a. de Floating Technique ontwikkeld heeft voor de Universiteit van Amsterdam; een techniek die gebruikt wordt voor het collecteren van bentische Chidoriden die als bio-indicators dienen voor toxische wateren in rivieren en zoetwaterplassen.

  Dhr. Dumfries is Co-auteur van het wetenschappelijk gepubliceerde artikel van de Universiteit van Amsterdam met de titel:” Developtment and application of a sediment toxicity test using benthic cladoceran Chydorus spahearicus

  Dhr. Dumfries is naast zakenman en onderzoeker ook een facilitator, trainer, en senior beleidsadviseur voor het Ministerie van Natuur en Milieu.

  Als ‘ matchmaker en consultant is hij de senior adviseur voor CAReKINE en versterkt het team. Er wordt gefocust op Matchmaking. CAReKINE ‘Match’ bedrijven en innovatieve projecten met private financierders. CAReKINE werkt ook met samen met bedrijven die kapitaal zoeken en diegenen die het kapitaal kunnen aanbieden.

  Bedrijven worden met het team van CAReKINE begeleid gedurende het Matchmakings proces. CAReKINE stimuleert ook nieuwe business ideeën en helpt bij entrepreneurschap bij het realiseren van een nieuw bedrijf.

  Als milieubioloog stimuleert dhr. Dumfries ook projecten die duurzame energie willen ontwikkelen en stimuleert hij bedrijven om vooral te investeren in mogelijkheden voor de ontwikkeling van ‘Groene Energie’ overal ter wereld.