Parallelsessies en Workshops

 • De Parallelsessies en workshops

  1e Serie parallelsessies met de genodigden en de keynote sprekers van de Caribische Nederlandstalige landen. In deze parallelsessies kunnen ook vragen worden gesteld over de marktontwikkelingen in Curaçao, Sint Maarten, Aruba en BES: Bonaire, Sint Eustatius, Saba, en over de ondersteuning die geboden kan worden om gebruik te maken van interessante mogelijkheden in het desbetreffende land (en mogelijkheden vanuit het land richting de andere Caribische landen en Latijns-Amerika).

  • Aruba
  • Bonaire, Saba en Sint Eustatius
  • Curaçao

   

  2e serie Parallelsessies met ministeries en banken.

  Tijdens deze sessies kunnen investeerders, exporteurs en importeurs nader kennismaken met een aantal overheidsorganisaties in de landen waar Nederland een handelsrelatie mee heeft. De focus van deze sessie is gericht op de ondersteuning en de mogelijkheden om gericht in aanbestedingstrajecten te participeren. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en bespreken van mogelijkheden ten aanzien van de ondersteunende rol van de overheid voor handel en investeringen in het Caribische gebied.

  AgentschapNL: Team Internationale Organisaties: de ondersteuning en zichtbaarheid aanbestedingen Internationale Organisaties in het Caribische gebied.

  AgentschapNL: Faciliteren van bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Geeft informatie en advies over financiering, netwerken en wet en regelgeving.

  Ministerie van Buitenlandse Zaken: Belast met buitenlands beleid van het Koninkrijk der Nederlanden.